תפוחי אדמה גבינה כחולה
תפוחי אדמה גבינה כחולה עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 371 קלוריות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך מצטיינת. נסו תפוחי אדמה גבינה כחולה פריכה, פירה גבינה כחולה, ו תפוחי אדמה ממולאים גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים לכיסוי בסיר גדול 15 דקות או עד שהם רכים; מסננים. זורקים עם חמאה ובצל ירוק בקערה.
מקציפים יחד שמנת וקמח בסיר; מערבבים גבינה. מבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מתמיד, 3 דקות או עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים מלח ופלפל. זורקים עם תערובת תפוחי אדמה; מפזרים בייקון ופטרוזיליה.