תפוחי אדמה דוכסית
תפוחי אדמה דוכסית נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני ומספק כ 6 מנות. זה מנות ראשונות יש 195 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש חמאה, ביצה, חלמונים ופלפל. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 28%, וזה לא כל כך יוצא דופן. מתכונים דומים: תפוחי אדמה דוכסית, תפוחי אדמה דוכסית, ו תפוחי אדמה דוכסית.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
על אש נמוכה מאוד מערבבים תפוחי אדמה במשך 1-2 דקות או עד שהאדים מתאדים. לחץ דרך מכונת תפוחי אדמה או מסננת לקערה גדולה. מערבבים פנימה את החלמונים, החלב, החמאה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
בעזרת שקית מאפה או שקית ניילון כבדה הניתנת לסגירה חוזרת וקצה כוכב גדול, צינורות תפוחי אדמה לשש תלוליות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 400 טסי למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.