תפוחי אדמה ובשר חזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו תפוחי אדמה או גרטן ונקניק. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 80 מנות סועדים. אם יש לכם קרם מרוכז של מרק סלרי, בשר חזיר, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו תפוחי אדמה, תפוחי האדמה הטובים ביותר, ו תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בכמה סירים ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מקלפים אם רוצים וחותכים לקוביות.
מניחים כ -6 כוסות תפוחי אדמה בכל אחת משמונה משומנות 13 אינץ'. איקס 9-אין. אפיית כלים.
מוסיפים על 3-1 / 2 כוסות של בשר חזיר לקוביות לכל מנה.
באותו קומקומים, לשלב את המרק, קמח וחלב עד חלקה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מוסיפים את הגבינה, הפלפל והפפריקה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגבינה נמסה.
יוצקים על 2-1 / 4 כוסות רוטב לתוך כל מחבת. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 40 דקות. לחשוף ואופים 5-10 דקות יותר או עד מבעבע.