קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

ריזוטו פראי

ריזוטו פראי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ריזוטו בר. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חלב קוקוס, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.

הוראות

1
בסיר, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את אורז הבר, מכסים את התבנית ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 25 דקות; מסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הביאו 4 כוסות מים להתבשל בסיר גדול. לשמור את מים מבעבע בזמן שאתה מתחיל שלב מספר
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
קולים את הבצל הירוק והשום על אש בינונית-גבוהה למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
6
מוסיפים את אורז הארבוריו; מערבבים אותו במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
7
יוצקים את היין, אורז הבר והטרגון למחבת. מבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בראורז בר
טרגוןטרגון
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים 1/2 כוס מים מחוממים למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל נספג, ואז מוסיפים 1/2 כוס מים נוספים. המשיכו להוסיף את המים בצורה זו, המתינו בין התוספות עד לספיגת הנוזל וערבבו לעיתים קרובות. לאחר כ-18 עד 20 דקות רוב הנוזל צריך להיספג, והאורז צריך להיות רך אך עדיין מעט לעיס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
כשכל המים נספגים מוסיפים את העגבניות, חלב הקוקוס והאפונה. מערבבים את התערובת, ומבשלים אותה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שרוב הנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוסחלב קוקוס
עגבנייהעגבנייה
מיםמים
אפונהאפונה
10
מגישים בבת אחת.