לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ריזוטו בר. מתכון ללא גלוטן וטבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 465 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, חלב קוקוס, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו פטריות בר, ריזוטו פטריות בר, ו ריזוטו פטריות בר.
הוראות
1
בסיר, להביא 1 כוס מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את אורז הבר, מכסים את התבנית ומנמיכים את האש. מבשלים במשך 25 דקות; מסננים היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הביאו 4 כוסות מים להתבשל בסיר גדול. לשמור את מים מבעבע בזמן שאתה מתחיל שלב מספר
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
קולים את הבצל הירוק והשום על אש בינונית-גבוהה למשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
שום
6
מוסיפים את אורז הארבוריו; מערבבים אותו במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrio
7
יוצקים את היין, אורז הבר והטרגון למחבת. מבשלים תוך ערבוב תדיר במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר
טרגון
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים 1/2 כוס מים מחוממים למחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל נספג, ואז מוסיפים 1/2 כוס מים נוספים. המשיכו להוסיף את המים בצורה זו, המתינו בין התוספות עד לספיגת הנוזל וערבבו לעיתים קרובות. לאחר כ-18 עד 20 דקות רוב הנוזל צריך להיספג, והאורז צריך להיות רך אך עדיין מעט לעיס.
מרכיבים שתצטרך
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
כשכל המים נספגים מוסיפים את העגבניות, חלב הקוקוס והאפונה. מערבבים את התערובת, ומבשלים אותה, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד שרוב הנוזלים נספגים.