תפוחי אדמה וסלק פריטטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ירקות תפוחי אדמה וסלק Frittatan. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 217 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת פרמזן, גבינת מוצרלה חלקית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, סלק זהוב, ירקות וטורטיית תפוחי אדמה, ו קערות ארוחת בוקר בטטה עם סלק ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 8 דקות.
מוסיפים סלק קצוץ; מבשלים 2 דקות או עד למכרז.
מערבבים חלב ואת 5 המרכיבים הבאים (חלב דרך חלבונים ביצה) בקערה גדולה, ומערבבים עם מקצף. מערבבים בתערובת תפוחי אדמה. ממיסים חמאה במחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני.
יוצקים את תערובת הביצים למחבת; לבשל 15 דקות או עד העליון הוא רק להגדיר.
לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; לצלות 5 דקות או עד חום זהוב.
מקשטים עם עלים ירוקים סלק, אם תרצה.