תפוחי אדמה חדשים עם חמאת פלפל שחור
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה חדשים עם חמאת פלפל שחור. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 292 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לך מרק עוף במלח נמוך, תפוחי אדמה חדשים בגוון אדום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו פלפל שחור סדוק חרדל, שעועית חמאה, תפוחי אדמה מתוקים וזיתים שחורים, ו בשר בקר עם רוטב פלפל ותפוחי אדמה מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק ופלפל בסיר קטן. כיסוי ומבשלים 30 דקות. לחשוף ומבשלים עד תערובת מצטמצם 1/4 כוס, על 15 דקות.
מוסיפים ברנדי; מבשלים עד התערובת מצטמצמת ל 3 כפות, על 10 דקות. מגניב. תערובת פלפל, חמאה, מיץ לימון, שאלוט ותימין במעבד עד גרגרי פלפל הם קצוצים דק. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. לְצַנֵן. השתמש בטמפרטורת החדר.)
מבשלים תפוחי אדמה בסיר של מים מלוחים רותחים עד למכרז, כ 25 דקות.
מוסיפים בצל וחמאת פלפל 1/4 כוס (שמורת גרגרי פלפל הנותרים לשימוש אחר); לזרוק בעדינות. מתבלים לפי הטעם במלח.