תפוחי אדמה-חזרת מוקרם עם בצל מקורמל
תפוחי אדמה-חזרת Gratin עם בצל מקורמל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 319 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. לכו לחנות ותרימו פלפל, חומץ בלסמי, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו תפוחי אדמה מוקרמים עם בצל מקורמל, בטטה מוקרם עם בצל מקורמל, ו קציץ בשר חזרת עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה במים רותחים כדי לכסות 20 דקות או עד כמעט מכרז.
מסננים וקריר מעט. לקלף תפוחי אדמה, לחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים פרוסות תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13-x 9 אינץ'.
מפזרים 1/2 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.
מערבבים יחד חצי חצי וחזרה, ושופכים על תפוחי אדמה.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 40 דקות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל, נשארים 1 / 2 כפית מלח, ונשארו 1/2 כפית פלפל; מבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות; מוסיפים סוכר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 עד 8 דקות או עד בצל הוא בצבע קרמל.
מערבבים בחומץ, ומבשלים 2 דקות או עד הנוזל מתאדה.
הסר מהחום, וקריר 5 דקות. מקפלים גבינה ו 2 כפות פטרוזיליה.
לחשוף תפוחי אדמה; העליון עם תערובת בצל. הפחת את הטמפרטורה ל-35
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
תן לעמוד 5 דקות; מפזרים הנותרים 2 כפות פטרוזיליה.