תפוחי אדמה, כרישה, בשר חזיר מוקרם
תפוחי אדמה, כרישה, בשר חזיר Gratin עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, חרדל דיז'ון, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים, כרישה ותפוחי אדמה, ו כרישה תפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בתנור הולנדי, ומכסים במים. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום.
מחבת חום מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף כרישה ושמן, ערבוב לכרישה מעיל. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד הכרישה מכרז.
מוסיפים מרק, חרדל, פלפל ואגוז מוסקט למחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה בינונית; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף כדי ליצור slurry.
מוסיפים תרחיף לתערובת מרק, ערבוב לשלב; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 3 דקות או עד התערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן.
יוצקים תערובת חלב 1 כוס לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; לארגן 2 1/3 כוסות תפוחי אדמה על תערובת חלב. תפוחי אדמה למעלה עם 1 1/2 כוסות בשר חזיר וכרישה 1 כוס; מפזרים 1/2 כוס גבינה. חזור על שכבות פעם אחת, מסתיים עם גבינה, העליון עם שאריות תפוחי אדמה.
יוצקים את תערובת החלב הנותרת על תפוחי אדמה; מפזרים גבינה נותרת.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד חום מבעבע וזהוב.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.