תפוחי אדמה מוקצפים עם שום קלוי
תפוחי אדמה מוקצפים עם שום קלוי נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מנות ראשונות יש 327 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם פלפל, תפוחי אדמה אדומים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 34%, המנה הזו די גרועה. נסו שום קלוי מוקצף פטה קרוסטיני, המבורגרים קישואים קלויים עם שום מוקצף פטה, ו שום קלוי, שאלוט מקורמל וחמאת טרגון מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 מרכיבים ראשונים בקערה גדולה, זורק למעיל.
מניחים על תבנית גדולה עם מסגרת.
אופים 45 דקות; להסיר שום, ולהניח בצד. מחזירים תפוחי אדמה לתנור ואופים 30 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
תנו לתפוחי אדמה לעמוד 15 דקות או עד שהם קרירים מספיק לטיפול. לקלף תפוחי אדמה, להשליך עורות, ולהעביר לקערה גדולה. סוחטים עיסת שום מציפורן לקערה עם תפוחי אדמה.
מוסיפים שמנת ו 1/4 כוס מים חמים לתפוחי אדמה ושום. מקציפים עם מערבל חשמלי 1 דקה או עד אור רכה. מערבבים פנימה חמאה; מתבלים במלח כשר ופלפל שחור לפי הטעם.