תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת שום
תפוחי אדמה מוקרמים בשמנת שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, קצפת, גבינת פרמזן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מוקרם תפוחי אדמה שום, מחית תפוחי אדמה שום מוקרם, ו מוקרם כמון-ו-שום תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
חותכים וזורקים קצה מחודד של נורת שום, מניחים נורה על פיסת נייר אלומיניום. מקפלים לסכל.
אופים ב 400 במשך 1 שעה. מגניב. לסחוט עיסת לתוך קערה גדולה; מערבבים בקצפת.
שכבה חצי תפוחי אדמה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מפזרים 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל, 1/4 כפית אגוז מוסקט, וחצי גבינה. חזור על הנוהל עם שאריות תפוחי אדמה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מניחים צלחת אפייה על מחבת ג ' לירול.
יוצקים תערובת שמנת מתוקה על תפוחי אדמה.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 30 דקות.
הסר כיסוי; מפזרים עם מחצית הנותרים של גבינה.
אופים 30 דקות יותר או עד תפוחי אדמה במכרז.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.