סופלה שוקולד-אמרטו
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלבונים ביצה, עוגיות amaretti, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות שקדים Amaretto עם Amaretto קצפת, סופלה שוקולד, ו סופלה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 204°. חמאה שש מנות סופלה 3/4 כוס; אבק עם סוכר.
להקציף 1/2 כוס קרם ו 1 כף אמרטו בקערה בינונית עד פסגות רכות. מקררים קצפת.
מערבבים 1/2 כוס קרם ושוקולד בקערה בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים עד נמס וחלק.
להקציף חלמונים 1 בכל פעם, מיזוג טוב אחרי כל תוספת.
לטאטא ב 2 כפות אמרטו ואת שתי תמציות. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר, מכות עד נוקשה אבל לא יבש. מקפלים לבנים לתערובת שוקולד ב 2 תוספות. כפית הבלילה מספיק לתוך כל צלחת סופלה למלא צלחת באמצע הדרך.
מפזרים כל אחד עם 1/2 כף עוגיות amaretti. למעלה עם הבלילה סופלה הנותרים.
מפזרים כל אחד עם 1/2 כף עוגיות amaretti.
אופים סופלה עד נפוח ולהגדיר, על 13 דקות. אבק כל אחד עם אבקת סוכר. ללוות סופלה עם קצפת.
* זמין בשווקים איטלקיים וכמה סופרמרקטים בפריסה ארצית.