קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

סופלה טימין וסרטנים

סופלה טימין וסרטנים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סופלה קראב ולימון טימין יכול להיות מתכון מצוין לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רוטב חמאה צ'רביל, קמח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סופלה סרטנים עם רוטב גזר מקורמל, סופלה שרימפס וסרטנים עם פלפל אדום וטרגון, ו סופלה לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה 6-אונקיה או ארבעה 8-אונקיה ramekins ומעיל עם פירורי לחם, הקשה על כל עודף. הגדר את ramekins מוכן במחבת צלייה רדודה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
להמיס את החמאה במחבת רוטב בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הקמח ומקציפים על חום מתון עד מבעבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים את החלב ו 1/4 כפית מלח לטאטא עד התערובת רותחים ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
הסר את המחבת מהחום וקצף בחלמון הביצה, ולאחר מכן לטאטא במרץ על חום מתון עד התערובת רותחים שוב.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
6
להקציף ב קורנית הלימון.
מרכיבים שתצטרך
טימין לימוןטימין לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
להעביר את בסיס souffl לקערה גדולה, לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח ולתת מגניב.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
8
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
לטאטא את בסיס souffl עד חלקה, ואז לקפל את בשר סרטנים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בשר סרטניםבשר סרטנים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
לנצח את החלבונים ביצה עד שהם מחזיקים פסגות מוצקות. מערבבים שליש מהלבנים מוכים לתוך הבסיס כדי להבהיר אותו, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. כפית הבלילה לתוך ramekins, ממלא אותם בתוך 1/2 אינץ ' של החישוקים. נקה את החישוקים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
יוצקים מספיק מים חמים לתוך מחבת הצלייה כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
12
אופים את הסופלים במשך 30 דקות, או עד השחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים מיד עם רוטב חמאה Chervil.
מרכיבים שתצטרך
ChervilChervil
חמאהחמאה
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לרכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות יין בדיעבד שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.