תפוחי אדמה מוקרמים של השף ג'ון
תפוחי האדמה המטוגנים של השף ג'ון עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת כבדה, שמן זית, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מוקרם תפוחי אדמה Truffled, מחית תפוחי אדמה קצוץ, ו עוגת הרועים של השף ג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים 1/3 חמאה עם שמן זית בסיר גדול על חום בינוני גבוה; מבשלים פטריות בתערובת החמאה-שמן החמה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה על הקצוות, 15 עד 20 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
שלב 2 כפיות חמאה מרוכך עם שום בקערה קטנה; חמאה 9x13 אינץ ' אפייה צלחת עם חמאת שום.
מורחים 1/3 את תפוחי האדמה לתחתית של צלחת אפייה מוכנה בשכבה; העונה עם מלח, פלפל שחור, 1/2 עלי טימין, ו 1/2 פטריות מבושלות.
מפזרים כמעט חצי גבינת sottocenere על תפוחי אדמה, שמירה על 3 כפות למעלה.
שכבה הבאה 1/3 תפוחי אדמה על גבי גבינה, העונה עם מלח ופלפל שחור, הנותרים 1/2 עלי טימין, 1/2 הגבינה הנותרים, פטריות שנותרו, ואת השכבה האחרונה של תפוחי אדמה. תפוחי אדמה העונה עם יותר מלח ופלפל שחור.
יוצקים ציר עוף ושמנת מעל.
מפזרים יותר מלח ופלפל שחור ומורות 3 כפות של גבינת sottocenere. מכסה צלחת באופן רופף עם רדיד אלומיניום; אוהל קצת כדי שלא לגעת בתפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד תפוחי אדמה מבעבעים, כ 45 דקות.
הסר רדיד ומבשל עד העליון הוא השחמה, על 15 דקות נוספות.