תפוחי אדמה מחבת בסגנון איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מחבת בסגנון איטלקי. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, רוזמרין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו סגנון איטלקי מחבת ארוחת ערב # EatHealthy15, בשר ותפוחי אדמה בסגנון איטלקי, ו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסה במים. מביאים לרתיחה, מלח את המים, ומבשלים 5 דקות.
מחממים את EVOO במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות.
הסר ללוח חיתוך עם כפית מחוררת, ולאחר מכן קוצצים ושמורה.
מוסיפים את תפוחי האדמה והרוזמרין למחבת ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד להשחמה פריך, 5 עד 10 דקות.
מעבירים לקערת הגשה ולמעלה עם השום והגבינה.