תפוחי אדמה ממולאים בפסטו ועגבניות מיובשות
תפוחי אדמה ממולאים בפסטו ועגבניות מיובשות עשויים להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 55 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם תפוחי אדמה אפויים, פסטו בזיליקום, עגבניות מיובשות ג'וליאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תפוחי אדמה ממולאים בפסטו ועגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בעדינות לשפשף תפוחי אדמה, אבל לא לקלף. פירס תפוחי אדמה מספר פעמים במזלג.
אופים 1 שעה עד 1 שעה 15 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג במרכז עם מזלג.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשניים; לגרוף את הקרביים לתוך קערה בינונית, עוזב קליפה דקה.
מוסיפים חלב לתפוחי אדמה; מחית עם מחית תפוחי אדמה או מיקסר חשמלי עד שלא יישארו גושים (כמות החלב הדרושה תשתנה בהתאם לסוג תפוחי האדמה המשמשים). מערבבים בפסטו, עגבניות, זיתים וגבינת 1/2 כוס. ממלאים קליפות תפוחי אדמה בתערובת פירה.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים כ 20 דקות או עד חם.
מפזרים בזיליקום וגבינה נוספת.