קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים

תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים
תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גבינת פרמזן, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו תפוחי אדמה מסולסלים מעושנים העליון של סרסוטה & בשר חזיר, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה תבשיל 9 על 13 אינץ ' עם 1 כף חמאה. ממיסים את 2 כפות הנותרים חמאה בסיר גדול. לאחר קצף החמאה, מוסיפים את השאלוט ואת השום ואת הטחון עד שהתרככו, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את חצי הפפריקה המעושנת ותפוחי האדמה. להביא לרתיחה נמוכה ולבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
יוצקים חצי מתערובת תפוחי האדמה לתוך צלחת התבשיל החמאה. לנער את המחבת כדי לסדר את תפוחי האדמה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מחבתמחבת
4
מפזרים חצי מכל אחד מהגבינות על גבי שכבת תפוחי האדמה התחתונה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מוסיפים את תפוחי האדמה הנותרים ולנער שוב כדי לארגן שכבה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
6
מפזרים על הגבינה הנותרת, מכסים בנייר כסף ואופים 45 דקות, או עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
הסר את נייר הכסף ומניח בחזרה בתנור במשך 15 דקות נוספות, או עד תפוחי אדמה וגבינה הם זהובים ושחומים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
8
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
9
צילום: דוד מלוש