תפוחי אדמה מרווה מוקרמים
תפוחי אדמה מרווה מוקרמים עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 431 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, עלי מרווה, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תפוחי אדמה מרווה מוקרמים, גבינה פרושוטו תפוחי אדמה מרווה מוקרם, ו Gratin מרווה אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מעיל צלחת אפייה 2 ליטר עם 1 כף חמאה.
הביאו את השמנת, 1/2 כפית מלח והמרווה לרתיחה בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה; מבשלים 10 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה ולפרוס 1/8 אינץ ' עבה (השתמש מנדולינה, אם יש לך אחד).
מכסים את החלק התחתון של המנה מוכנה עם כרבע מתפוחי האדמה, חופפים את הפרוסות. מתבלים במלח ופלפל קאיין ומפזרים שליש מהגבינה. חזור על השכבות 2 פעמים נוספות (תפוחי אדמה, מלח, קאיין, גבינה), המסתיימים בשכבת תפוחי אדמה.
מסננים את השמנת, משליכים את המרווה.
יוצקים את השמנת לתוך המנה ולחץ על תפוחי האדמה למטה.
חותכים את 2 כפות הנותרים חמאה לחתיכות ולנקד על תפוחי האדמה. מכסים בנייר אלומיניום ומעבירים לתנור; מקטינים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F ואופים 40 דקות, ואז חושפים ואופים עד להזהבה ותוססת, כ -20 דקות נוספות.