תפוחי אדמה מרוסקים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 240 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 222 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ותרימו טימין טחון, תפוחי אדמה צהובים, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מרוסקים, תפוחי אדמה מרוסקים, ו תפוחי אדמה מרוסקים.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר, ממלאים מים כדי לכסות את תפוחי האדמה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לבשל את תפוחי האדמה עד רך אבל לא רגשני, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
לנקז ולאפשר תפוחי אדמה להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לשלב שמן זית, חמאה, חומץ בלסמי, שום, רוזמרין, מרווה, טימין, מלוח, מלח ים ופלפל בקערה. מערבבים עם מזלג לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת על תבנית האפייה מוכנה, ולחץ קלות על תפוחי האדמה כדי לרסק אותם חלקית. כפית את תערובת שמן עשב על כל תפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות של תפוחי האדמה מתחילים לפריך, כ 25 דקות. מגניב במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.