תפוחי אדמה מרוסקים גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה מרוסקים גבינה. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 310 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חמאה, חצי-חצי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תפוחי אדמה מרוסקים גביני, תפוחי אדמה מרוסקים גביני, ו תפוחי אדמה מרוסקים גבינה וכרובית (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, לכסות עם מים קרים ומלח בנדיבות. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד מזלג מכרז, 20 עד 30 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, הזמנה 1/4 כוס מים בישול. להחזיר את תפוחי האדמה לסיר ולתת יבש בסיר עדיין חם, על 2 דקות.
בינתיים, בסיר קטן להגדיר על אש נמוכה, להמיס את החמאה. מערבבים במחצית וחצי.
מוסיפים את תערובת החמאה וגבינת השמנת לתפוחי האדמה. מתבלים במלח ופלפל. לרסק עם מחית תפוחי אדמה או מזלג גדול. אם תפוחי האדמה נראים עבים מדי, מוסיפים חלק ממי הבישול השמורים, 1 כף בכל פעם. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל, במידת הצורך.