קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תפוחי אדמה מתוקים Gingersnap

תפוחי אדמה מתוקים Gingersnap
אם יש לך vanillan לחלץ, חצי וחצי, בטטות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות עם ציפוי פקאן ו Gingersnap פרלין, עוגת בטטה עם קרום Gingersnap, ו עוגת תפוחי אדמה מתוקים מצופה בג'ינג'ר.

הוראות

1
מבשלים בטטות בתנור הולנדי במים רותחים כדי לכסות על חום בינוני 30 דקות או עד למכרז. מגניב; לקלף תפוחי אדמה מחית.
מרכיבים שתצטרך
2
שלב פירה בטטה, 1/2 כוס סוכר חום, הבא 4 מרכיבים בקערת ערבוב; לנצח במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה. (או מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.) כף לתוך מנה משומנת 2 1/2-ליטר או 13" x 9" אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3
שלב 1/2 כוס סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים 1/4 כוס חמאה קרה עם בלנדר מאפה עד מתפורר. מערבבים בג ' ינג ' ים כתושים.
מרכיבים שתצטרך
5
מפזרים streusel מעל בטטה.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים, חשוף, ב 350 במשך 25 דקות או עד streusel הוא השחמה קלות.
7
הפוך קדימה: להכין מילוי בטטה, וכפית לתוך מנה משומנת 2 1/2 ליטר מיקרוגל בטוח. כיסוי וצינה לילה. מיקרוגל ב 10 דקות גבוהות או עד חם. הכן streusel, ומפזרים מעל מילוי.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים, חשוף, ב 350 במשך 20 דקות או עד streusel הוא השחמה קלה.