תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם צ'ילי קל & שמנת חמוצה
תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם צ'ילי קל & שמנת חמוצה דורש כ 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. אם יש לכם בטטות, שעועית כליות, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 110 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אפיית שעועית צ'ילי עם מחית שמנת חמוצה, בטטות אפויות קלות, ו תפוחי אדמה מתוקים פעמיים אפויים מהירים וקלים.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לדקור את תפוחי האדמה בכמה מקומות ואופים במשך 45 דקות עד רך.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת גדולה, ואז מבשלים את הבצל ואת הצ ' ילי במשך 3-4 דקות עד מתרכך.
מוסיפים את הבשר והתיבול ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את העגבניות ושעועית הכליה, מביאים לרתיחה, מכסים חלקית ומבשלים בעדינות במשך 30 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה המתוקים פתוחים, כף בחלק צ ' ילי העליון עם שמנת חמוצה. תעביר את רוטב הצ ' ילי המתוק.