תפוחי אדמה מתוקים קלאסיים
תפוחי אדמה מתוקים קלאסיים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 50 דקות. אם יש לכם מים, חמאה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 102 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בטטות מסוכרות, בטטות מסוכרות, ו בטטות מסוכרות (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בטטות, אבל לא לקלף.
מניחים תפוחי אדמה בסיר 3 ליטר.
הוסף מספיק מים רק כדי לכסות.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
ניקוז; מגניב מעט. להחליק את עורות.
חותכים לפרוסות 1/2 אינץ'.
לחמם את החומרים הנותרים במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חלקה תוסס.
תוסיף תפוחי אדמה. מערבבים בעדינות עד מזוגג וחם.