קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

תפוחי אדמה, נקניק איטלקי וסלט ארוגולה

תפוחי אדמה, נקניק איטלקי וסלט ארוגולה
תפוחי אדמה, נקניק איטלקי, סלט ארוגולה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 592 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. אם יש לך ארוגולה, תפוחי אדמה, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פוזילי עם נקניק איטלקי וארוגולה, נקניק איטלקי קל בולונז עם שרימפס וארוגולה, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות בצל במים קרים כדי לכסות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2
לנקז ולטפוח יבש.
3
בינתיים, לכסות תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר כבד 3 ליטר ומבשלים, חשוף, עד רק מכרז, 15 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסננים במסננת וקריר מעט.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
בעוד תפוחי אדמה רותחים, נקניקיות זין פעם או פעמיים עם מזלג, ואז לבשל 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה על חום מתון, מפנה מדי פעם, עד השחמה מבושל דרך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
להעביר מגבות נייר לניקוז. כאשר נקניקיות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך באלכסון לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
לטאטא יחד חומץ ומלח בקערה גדולה עד מלח מומס. כאשר תפוחי אדמה הם רק מגניב מספיק כדי להתמודד( אבל עדיין חם), לקלף לחתוך לקוביות 1 אינץ', הוספת חומץ כמו לחתוך, ולזרוק בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים בצל, נקניקיות, פלפלים קלויים, ארוגולה, הנותרים 3 כפות שמן, ומלח ופלפל לטעום תפוחי אדמה ולזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים