תפוחי אדמה פונדנט
תפוחי אדמה פונדנט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-887 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו טימין, מרק עוף, שמן צמחי עמיד בחום גבוה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו תפוחי אדמה פונדנט, תפוחי אדמה פונדנט, ו תפוחי אדמה של הרבי פונדנט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
חותכים את הקצוות של תפוחי אדמה russet, לעמוד תפוחי אדמה בקצה, לקלף תפוחי אדמה מלמעלה למטה עם סכין חדה כדי להפוך כל תפוח אדמה לתוך גליל אחיד.
חותכים כל גליל במחצית לרוחב לעשות 6 צילינדרים תפוחי אדמה על 2 אינץ ' ארוך.
מניחים תפוחי אדמה לתוך קערה של מים קרים במשך כ 5 דקות כדי להסיר עמילן מבחוץ; להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים מחבת כבדה חסינת תנור (כגון מחבת ברזל יצוק) על חום גבוה.
יוצקים שמן צמחי; שמן חום עד שהוא מנצנץ מעט.
מניחים צילינדרים תפוחי אדמה עם הקצוות הטובים ביותר לתוך השמן החם, חום נמוך יותר בינוני גבוה, תפוחי אדמה מטגנים במחבת עד משחימים היטב, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
להעיף את תפוחי האדמה על הקצוות המנוגדים. כפי שהם מבשלים, להשתמש במגבת נייר שנערך עם מלקחיים בזהירות למחוק את השמן מהמחבת.
מוסיפים חמאה וקורנית למחבת.
להרים קורנית sprig עם מלקחיים ולהשתמש בו כדי לצייר חמאה מעל החלק העליון של תפוחי האדמה. מבשלים עד קצף חמאה וקצף הופך מלבן לצבע שיזוף חיוור. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מעבירים מחבת לתנור שחומם מראש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים וקטיפים בפנים, כ -30 דקות. אם תפוחי אדמה אינם במכרז, להוסיף 1/4 כוס יותר מניות ולתת לבשל 10 דקות יותר.
מניחים תפוחי אדמה על מגש הגשה ו טימין כפית חמאה ריחני הנותרים במחבת על תפוחי אדמה.
בואו מגניב על 5 דקות לפני ההגשה.