קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

תפוחי אדמה פונדנט

תפוחי אדמה פונדנט
תפוחי אדמה פונדנט עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-887 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו טימין, מרק עוף, שמן צמחי עמיד בחום גבוה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו תפוחי אדמה פונדנט, תפוחי אדמה פונדנט, ו תפוחי אדמה של הרבי פונדנט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים את הקצוות של תפוחי אדמה russet, לעמוד תפוחי אדמה בקצה, לקלף תפוחי אדמה מלמעלה למטה עם סכין חדה כדי להפוך כל תפוח אדמה לתוך גליל אחיד.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה Russetתפוחי אדמה Russet
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
חותכים כל גליל במחצית לרוחב לעשות 6 צילינדרים תפוחי אדמה על 2 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
4
מניחים תפוחי אדמה לתוך קערה של מים קרים במשך כ 5 דקות כדי להסיר עמילן מבחוץ; להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
עמילןעמילן
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
5
מניחים מחבת כבדה חסינת תנור (כגון מחבת ברזל יצוק) על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
6
יוצקים שמן צמחי; שמן חום עד שהוא מנצנץ מעט.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
7
מניחים צילינדרים תפוחי אדמה עם הקצוות הטובים ביותר לתוך השמן החם, חום נמוך יותר בינוני גבוה, תפוחי אדמה מטגנים במחבת עד משחימים היטב, 5 עד 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להעיף את תפוחי האדמה על הקצוות המנוגדים. כפי שהם מבשלים, להשתמש במגבת נייר שנערך עם מלקחיים בזהירות למחוק את השמן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
9
מוסיפים חמאה וקורנית למחבת.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
להרים קורנית sprig עם מלקחיים ולהשתמש בו כדי לצייר חמאה מעל החלק העליון של תפוחי האדמה. מבשלים עד קצף חמאה וקצף הופך מלבן לצבע שיזוף חיוור. מתבלים עם יותר מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
11
יוצקים ציר עוף למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מעבירים מחבת לתנור שחומם מראש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים וקטיפים בפנים, כ -30 דקות. אם תפוחי אדמה אינם במכרז, להוסיף 1/4 כוס יותר מניות ולתת לבשל 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
13
מניחים תפוחי אדמה על מגש הגשה ו טימין כפית חמאה ריחני הנותרים במחבת על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
מקשטים עם עלי קורנית.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
15
בואו מגניב על 5 דקות לפני ההגשה.