תפוחי אדמה, צ'וריסו, וטאקו תרד
תפוחי אדמה, צ'וריסו, טאקו תרד יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 597 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-121 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוחי אדמה, צ'וריסו מקסיקני, קומץ כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו טאקו צ'וריסו תפוחי אדמה, טאקו צ'וריסו תפוחי אדמה, ו טאקו תפוחי אדמה וצ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק תפוחי אדמה בקערה בגודל בינוני ומיקרוגל בטוח עם שמן קנולה 1 כף וקורט של מלח. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למיקרוגל. מבשלים על גבוה במשך 3 דקות, ולאחר מכן בזהירות לנער את התוכן של הקערה.
מניחים בחזרה במיקרוגל ומבשלים עד שתפוחי אדמה רכים, כ 2 דקות יותר. תניח בצד.
בינתיים, חום שנותר כף שמן קנולה במחבת ברזל יצוק גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים צ 'וריסו ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד צ' וריסו רק מתחיל חום, 3 עד 5 דקות.
מערבבים בתפוחי אדמה ומבשלים עד השחמה קלה, כ 3 דקות.
להוסיף קומץ תרד ומערבבים מדי פעם עד העלים לנבול מספיק כדי שתוכל להוסיף יותר. המשך תהליך עד כל התרד נוספה. המשך לבשל עד התרד מבשל עד משהו הדומה רוטב, כ 3 דקות. טעם ועונה עם מלח נוסף במידת הצורך.
מגישים עם טורטיות חמות, פרסקו quest, כוסברה, פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.