תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין
תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, צמחוני לקטו אובו, וכל 30 המתכון שחיפשתם. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 196 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 40 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם פלפל, עלי רוזמרין, מלח כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כתוספת. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-8 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91% . הציון הזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו מרק שום צלוי עם תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין , תפוחי אדמה צלויים ברוזמרין ותפוחי אדמה צלויים ברוזמרין .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
חותכים את תפוחי האדמה לשניים או לרבעים ומניחים בקערה עם שמן הזית, המלח, הפלפל, השום והרוזמרין; לזרוק עד שתפוחי האדמה מצופים היטב. שפכו את תפוחי האדמה על נייר אפייה ופזרו לשכבה אחת; צולים בתנור למשך שעה לפחות, או עד להשחמה ופריכה. הופכים פעמיים עם מרית במהלך הבישול כדי להבטיח השחמה אחידה.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור, מתבלים לפי הטעם ומגישים.