אם יש לך בערך שעה ו-45 דקות לבלות במטבח, 10,000 רוטב איים עם סלט שכבות עשוי להיות מתכון נהדר ללא גלוטן, ללא חלב ו-30 מתכון שלם לנסות. בתוספת זו יש 429 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -41 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. גשו לסופר וקנו בצל, מלפפון, ביצה קשה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב לסלט אלף האיים , רוטב סלט איים גבינתי ורוטב לסלט אלף האיים .
הוראות
1
רוטב: בקערת זכוכית מוסיפים את המיונז, החרדל והצ'ילי ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ביצה קשה, קצוצה דק
2
מוסיפים את הצלפים, הפלפלים, הביצה הקצוצה, החמוצים והבצל הירוק. מקפלים הכל יחד ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אייסברג, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
שמן זית, לצליית סלק
3
מעבירים לצנצנת זכוכית או לכלי פלסטיק ומעבירים למקרר ל-30 דקות עד 24 שעות.
4
סלט: מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
שמן זית, לצליית סלק
5
שטפו והכינו את הירקות שלכם. קוטמים את קצוות הסלק, מזלפים שמן זית, מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם ועוטפים בנייר כסף.
שים אותם על תבנית וצולים בתנור עד שהם רכים, כשעה או יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים אותם מהתנור ומצננים. לאחר שהתקררו, מקלפים וחותכים אותם לחתיכות ג'וליאן.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מטגנים את קוביות הבייקון במחבת קטנה על אש בינונית-גבוהה עד שהם רק פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוציאים את הבייקון מהמחבת לנייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
בקערת זכוכית שקופה עם דפנות מלוכסנות, שכבו את הסלט, החל מ-1/3 מהקרחון, לאחר מכן הסלק, 1/3 מהחסה האדום ואז האבוקדו. המשיכו ללכת עם 1/3 מהקרחון, ואז הבצל, 1/3 מהחסה האדום ואז העגבניות. סיים עם החלק האחרון של האייסברג, ואז הביצים, השכבה האחרונה של העלה האדום, ואז המלפפון. משטחים את כל הסלט ברוטב ומקשטים בבייקון. לזרוק לשולחן ולהגיש מיד.