קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

תפוחי אדמה שיש קלויים במחבת

תפוחי אדמה שיש קלויים במחבת
. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מלח ופלפל, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מחבת, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, גיליון פאן לימון טימין עוף עם תפוחי אדמה שעועית ירוקה, ו תבנית תבנית ברוקולי קלוי.

הוראות

1
מניחים בייקון למחבת מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים עד בייקון מתחיל לרכך ולתת את השומן שלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים תפוחי אדמה ובייקון עד שבייקון בראונס ותפוחי אדמה מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מכסים מחבת ומבשלים 5 דקות; מערבבים. חזור על צעדים, כיסוי ובישול במשך 5 דקות ערבוב עד תפוחי אדמה הם מכרז קצה סכין מוסיף בקלות, 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
התאם מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מפזרים רוזמרין קצוץ על תפוחי אדמה, מערבבים, ולהסיר מחום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
5
לטפטף אורז חומץ על תפוחי אדמה ומערבבים לפזר כל חתיכות משחימות של מזון תקוע לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר תפוחי אדמה צלחת הגשה העליון עם sprig רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות