תפוחי אדמה שיש קלויים במחבת
. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, מלח ופלפל, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: צלעות חזיר מחבת, תפוחי אדמה ושעועית ירוקה, גיליון פאן לימון טימין עוף עם תפוחי אדמה שעועית ירוקה, ו תבנית תבנית ברוקולי קלוי.
הוראות
מניחים בייקון למחבת מעל חום בינוני; לבשל ומערבבים עד בייקון מתחיל לרכך ולתת את השומן שלה, על 2 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים תפוחי אדמה ובייקון עד שבייקון בראונס ותפוחי אדמה מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מכסים מחבת ומבשלים 5 דקות; מערבבים. חזור על צעדים, כיסוי ובישול במשך 5 דקות ערבוב עד תפוחי אדמה הם מכרז קצה סכין מוסיף בקלות, 15 עד 20 דקות יותר.
התאם מלח ופלפל שחור לפי הטעם; מפזרים רוזמרין קצוץ על תפוחי אדמה, מערבבים, ולהסיר מחום.
לטפטף אורז חומץ על תפוחי אדמה ומערבבים לפזר כל חתיכות משחימות של מזון תקוע לתחתית המחבת.
להעביר תפוחי אדמה צלחת הגשה העליון עם sprig רוזמרין.