תפוחי אדמה שנטילי עם קרום פרמזן
תפוחי אדמה שנטילי עם קרום פרמזן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חלב, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו תפוחי אדמה מצופים בפרמזן בשנטילי, קישואים צלויים ותפוחי אדמה עם קרום פרמזן, ו תפוחי אדמה שנטילי (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות עם מים. מלח את המים ומביאים לרתיחה, ואז מבשלים את תפוחי האדמה על חום מתון עד רך, על 12 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה, לחזור לסיר ולנער מעל חום גבוה במשך 1 דקה להתייבש. מעבירים את תפוחי האדמה דרך מעשר לקערה גדולה. הכה בחלב ו 6 כפות של החמאה ועונה עם מלח ופלפל.
בקערת נירוסטה גדולה, מקציפים את השמנת לפסגות רכות. מקפלים שליש של השמנת לתוך תפוחי האדמה, ואז לקפל את השמנת הנותרת. לגרד את תפוחי האדמה לתוך המנה מוכנה. נקודה עם 1 כף הנותרים של חמאה ומפזרים את הפרמזן מעל.
אופים את תפוחי האדמה במשך 25 דקות. מחממים את המטגן ומטגנים את תפוחי האדמה במשך 2 דקות, או עד השחמה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.