תפוחים אפויים עם גלידת קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל תפוחים אפויים עם גלידת קינמון. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 471 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות, תאסוף חמאה, תבשל תפוחים, סוכר חום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גלידת קינמון, גלידת קינמון: גלידה איטלקית עשירה, ו תפוחים אפויים קינמון.
הוראות
לרכך גלידה על ידי השארת בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות או עד רך מספיק כדי לערבב.
מעבירים לקערת ערבוב גדולה. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות גלידה וקינמון עד משולב היטב. לכסות ולחזור למקפיא במשך 30 דקות או עד מוצק. (ניתן לעשות עד שבוע מראש.)
מחממים תנור ל 177°. חמאה צלחת אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק תפוחים בשכבה אחת.
מערבבים סוכר, סיידר, מלח, אגוז מוסקט וציפורן בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב עד הסוכר מומס. להפחית את החום בינוני ומבשלים 5 דקות.
השתמש מקלף ירקות לקצץ על הלהקה 1/2 אינץ ' סביב צמרות של תפוחים. לגרוף ליבות וזרעים כדי ליצור חלל עמוק, ללא תחתית חודרת, באמצעות corer תפוח, baller מלון או כף חדה.
מניחים תפוחים זקוף בתבנית אפייה. זרוק כמה חתיכות חמאה בכל חלל תפוח ושופכים סירופ סיידר על ומסביב לתפוחים.
אופים תפוחים, חשוף, צוף לעתים קרובות, עד תפוחים הם מכרז אבל עדיין להחזיק את הצורה שלהם, 45 עד 50 דקות. להתקרר מעט לפני ההגשה עם מיצי בישול נוספים כפיות מעל וגלידת קינמון בצד.