תפוחים-חטיפי דגנים עם קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל תפוחים-קינמון דגני בוקר פריך®. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, דגני צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו תפוח וקינמון N ' Oatmeal – התשובה Paleo לדגנים חמים, קינמון שיבולת שועל תפוח פריך, ו עוגיות שיבולת שועל קינמון תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים דגנים ותפוחים יבשים.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה.
מוסיפים מרשמלו, סוכר חום וקינמון. מבשלים ומערבבים עד שמרשמלו נמס וסוכר מומס.
יוצקים על תערובת דגנים; לזרוק מעיל. לחץ בתבנית אפייה. מגניב לגמרי.
חותכים 6 שורות על ידי 4 שורות.