אם יש לכם תרד, גבינת מוצרלה עם לחות נמוכה, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רולטיני עוף ותרד, רולטיני עוף עם גבינה, בשר חזיר ותרד, ו רולטיני חצילים עם פנקטן ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את רוטב הגבינה: להמס את החמאה בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לטאטא את הקמח עד חלקה; לבשל, לטאטא, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב קאיין עד חלקה. מביאים לרתיחה ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מסירים מהחום ומקציפים בצ ' דר, מוצרלה ופרמזן עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת צ'דר חדה קראפט®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
להוסיף 1/2 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל שחור; תן מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
(צינור גדול)
5
הפוך את המילוי: להמיס את החמאה במחבת על חום בינוני; להוסיף את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את התרד, לבבות ארטישוק, רוטב ווסטרשייר ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
(צינור גדול)
7
להעביר לקערה ולתת מגניב, 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים בפרמזן, בביצה וב-3/4 כוס של רוטב הגבינה המקורר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב גבינה
רוטב עגבניות Hunt's®
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
הכן את rollatini: מחממים התנור ל 350 מעלות F. להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומערבבים בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את האטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד גמיש אך לא מבושל לחלוטין, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז שוכבים על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
11
מורחים באופן שווה 2 1/2 כוסות של רוטב הגבינה בתחתית צלחת אפייה 9-by-13 אינץ'. כף 2 כפות של מילוי תרד בקצה אחד של כל אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
12
מגלגלים את האטריות סביב המילוי ומניחים את צד התפר בתבנית האפייה. למעלה עם הרוטב שנותר ומפזרים עם מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מכסים את הצלחת בנייר כסף; אופים עד מבעבע, כ -35 דקות. הפעל את המטגן. לחשוף ולצלות עד השחמה כתמים, 2 עד 4 דקות.