תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור
צריך מנה צמחונית בצד? תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך עלי תרד, חמאה, חרדל דיז'ון חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור, פנה עם פנצ'טה, תרד, ציפוי פירור חמאה, ו רוקפור כרישה טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ממיסים 3 כפות חמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה.
מערבבים ב 2 כפות חרדל, ואז פירורי לחם. Sauté עד פירורי לחם הם זהובים, על 5 דקות. מגניב בקצרה.
לזרוק 1/2 שקיות תרד בסיר nonstick גדול על אש גבוהה עד נבול, על 3 דקות.
העברה לסננת להגדיר מעל קערה. חזור עם התרד שנותר. לחץ על תרד לניקוז.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה באותו סיר על אש בינונית גבוהה.
להוסיף כרישה; sauté 4 דקות.
להוסיף שמנת, נשאר 1/2 כפות חרדל, תרד. לזרוק עד עבה מעורבב, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
העברה לתבנית אפייה 7x11 אינץ'. למעלה עם תערובת פירורי לחם.
אופים עד מבעבע, כ -10 דקות.