תרד מוקפץ ים תיכוני
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? תרד מוקפץ ים תיכוני יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 60 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תרד תינוק, שמן זית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 דקות. מתכונים דומים: שרימפס ושומר ים תיכוני, ביצים ממולאות ברוטב ים תיכוני, ו סקווש ספגטי ים תיכוני מוקפץ עם ירקות ופטה.
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
להוסיף תרד, ומבשלים 3 עד 4 דקות או רק עד wilts תרד.
מפזרים תערובת תרד עם מלח ושאר החומרים, ומגישים מיד.