תרד מוקרם
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: תרד בריא מוקרם: פחות שמנת, יותר תרד, בדיוק כמו טוב, תרד מוקרם, ו תרד מוקרם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני.
טפטוף עם 2 ספירה של שמן, להוסיף את החמאה, ומערבבים אותו סביב כך שהוא נמס.
מטגנים את הבצל והשום עד רך, כ 5 דקות.
מוסיף את התרד בקבוצות, דוחף אותו עם כף עץ כדי לעזור לו לנבול. שמור הוספת תרד יותר כאשר יש מקום בסיר. מבשלים את התרד עד שהוא יבש, ואז להנמיך את החום ולהוסיף את הקרם ואגוז מוסקט. מערבבים ומבשלים במשך 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים חם.