תרד מוקרם מהיר וקל
צריך ללא גלוטן, מנה ראשונית וצמחונית? תרד מוקרם מהיר וקל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 169 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 477 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. . אם יש לכם שאלוט, תרד, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה מצוין. נסו תרד מוקרם קל, תרד מוקרם קל, ו תרד מוקרם קל (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן זית לסיר מרק גדול, מניחים מעל חום גבוה, מוסיפים תרד, ומכסים. מבשלים 1 דקה, לחשוף, ומערבבים קלות עד שרוב העלים הם ירוק בהיר נבול, על 2 דקות. מסננים תרד במהירות מסננת ולהעביר צלחת מרופדת 4 או 5 מגבות נייר. ברגע מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט כמה שיותר נוזל מהתרד ככל האפשר.
העברת תרד ללוח חיתוך וקוצצים גס.
מערבבים מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין, ואגוז מוסקט בקערה קטנה.
מניחים מחבת גדולה מעל חום בינוני, ממיסים חמאה במחבת, ומערבבים שאלוט בחמאה החמה עד שזה בקושי מוזהב ושקוף, 3 עד 4 דקות. מערבבים תערובת תיבול לתוך תערובת שאלוט ויוצקים בשמנת. להעלות את החום בינוני-גבוה ולהפחית רוטב שמנת לכחצי, כ 5 דקות. מערבבים בגרידת לימון.
להפחית את החום נמוך לזרוק תרד עם רוטב שמנת במחבת. מבשלים ומערבבים עד התרד מחומם דרך ומצופה, על 2 דקות. מערבבים פרמזן-רג ' יאנו גבינה לתוך תרד עד משולב היטב; לשרת מיד.