קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

תרד פטה פריטטה

תרד פטה פריטטה
תרד פטה פריטטה יכול להיות רק ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 208 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מ טעם הבית דורש תרד, שום, גבינת פטה ותפוחי אדמה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 69%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: תרד ופטה פריטטה, תרד פטה פריטטה, ו תרד ופטה פריטטה.

הוראות

1
בקערה מקציפים את החלבונים, הביצים, המים, הפלפל והמלח; מניחים בצד. ב-10 אינץ'. מחבת תנור, מטגנים בצל ושום בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים תפוחי אדמה; מבשלים ומערבבים עד שהם כמעט רכים, כ -10 דקות. מנמיכים את האש; מפזרים תרד, גבינת פטה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3
למעלה עם תערובת ביצים. מכסים ומבשלים 4-6 דקות או עד שהם כמעט מתייצבים. לחשוף; לצלות 3-4 ב. מהאש למשך 2-3 דקות או עד שהביצים מתייצבות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
בואו לעמוד במשך 5 דקות.
5
חותכים לטריזים.

יין מומלץ: יין מבעבע

פריטטן בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות גרהם בק אושר נקטר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
גרהם בק בליס נקטר
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר