תרד פרסי ומטבל יוגורט (Borani Esfanaj)
תרד פרסי ומטבל יוגורט (Borani Esfanaj) עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 13 מנות. עם 23 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שן שום, קינמון טחון, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: Borani - E Khiar (סלט מלפפון, אגוז ויוגורט), יוגורט ומטבל פטה, ו יוגורט מלפפון פרסי (Maast-O Khiyaar).
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי.
להוסיף תרד טרי, ומבשלים 1 דקה.
מניחים תרד על כמה שכבות של מגבות נייר; לסחוט עד בקושי לח.
ממיסים חמאה במחבת בינונית ולא דביקה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 6 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
הסר מן החום; מערבבים תרד ומלח. מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים תערובת תרד, יוגורט אורגני, פלפל שחור, וקינמון טחון בקערה בינונית.
בואו לעמוד במשך 30 דקות. מקררים עד שמצוננים.