קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן

תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן
תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-75 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, פלפל פימנטו, גבינת צ'דר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון די טוב של 61%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תרד, תפוחי אדמה ובייקון או גרטן, תפוחי אדמה תרד או גרטן, ו גרטן בייקון, פרמזן ותרד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים תפוחי אדמה עד שהם רכים ועדיין יציבים, כ -15 דקות; מסננים ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ירוק בחמאה החמה עד לריכוך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מקציפים קמח לבצל ירוק וחמאה; מערבבים בהדרגה חלב, תוך הקצפה מתמדת, עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת. מערבבים מלח וגבינת צ ' דר לרוטב, מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
פורסים תפוחי אדמה ומניחים כמחצית מתפוחי האדמה בתחתית תבשיל קדירה; מפזרים מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
שכבו חצי מהתרד וחצי מהפימנטוס על תפוחי אדמה ושפכו חצי מרוטב הגבינה על התרד. חזור על שכבות, מסתיים עם רוטב גבינה הנותרים. מכסים היטב את תבשיל הקדירה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, כ -50 דקות; לחשוף צלחת ולהמשיך אפייה עד להשחמה על גבי, 5 עד 10 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מפזרים בייקון מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות