תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, סלרי, גזר לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 92 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב מנגו, ליים וג'ינג'ר ובטטה צלויה, תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים, ו תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס שמן, שום, מלח ופלפל. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי חזה הודו בעור
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים עלי מרווה ושני ענפי טימין מתחת לעור. לאבטח את העור התחתון של השד עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)
1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
3
חותכים בצל לטריזים ואת הסלרי, הגזר והפטרניפס ל -2 אינץ'. אורך.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום
5
מניחים את יתרת הירקות בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
מניחים הודו, צד השד כלפי מעלה, מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מברישים בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
אופים בחום של 325 מעלות למשך 3-1/4 עד 3-3 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני גילוף הודו. השלך ירקות; השתמש בטפטופים להכנת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק