תרנגולות קורניש של איירין עם טרגון וקלבדוס
התרנגולות הקורניות של איירין עם טרגון וקלבדוס הן אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 709 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מרק עוף דל שומן, טרגון, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש אלגנטיות (מתכונים דומים).
הוראות
עם מזמרה עוף או סכין, לחתוך כל תרנגולת לחצי לאורכו דרך עצם החזה ועמוד השדרה. לשטוף וללטף יבש. מילואים קרביים לשימושים אחרים.
הגדר חצאים, צד עור למעלה, במחבת 9 על 13 אינץ'.
מברשת העור עם חמאה מומסת, ולאחר מכן מפזרים עם שאלוט.
אופים בתנור 425 עד שהבשר בעצם הירך אינו ורוד יותר( נחתך לבדיקה), כ -40 דקות (35 דקות בתנור הסעה).
להעביר תרנגולות למגש; להתחמם.
כפית ולזרוק שומן מ טיפות מחבת.
מוסיפים קלבדוס, מרק בשר וטרגון לטפטופים. הגדר מחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים כדי לגרד חלקיקים חומים בחינם.
להקציף בcrme frache. הפעל חום גבוה ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת ל 3/4 כוס, 5 עד 8 דקות.
מקשטים תרנגולות עם ספריגים טרגון ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.