תשע עשרה שישים וחמש פשטידת מסתורין
. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חלבונים ביצה, תמצית vanillan, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: כדורי בשר מסתוריים, קוקטייל מסתורי, ו עוגת מסתורין אוכמניות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן בנדיבות מחבת פאי 8 אינץ'.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה וקרם של טרטר עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, ממשיך להכות עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים קרקרים, 3/4 כוס פקאן, ותמצית וניל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, עד המשרד משחימים קלות.
בקערה בינונית, לשלב קצפת וסוכר חום. הכה עד פסגות רכות טופס.
מפזרים 1/4 פקאן כוס ומקררים עד מוכן לשרת.