תת ארטישוק בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תת ארטישוק בגריל. מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו צנוברים, שלוש צנצנות לבבות ארטישוק ארוזים בשמן, גרידת לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. נסו לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, חומוס ארטישוק בגריל, ו לבבות ארטישוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לופ את קצה גזע של ראש שום.
יוצקים את שמן הזית על ציפורן חשופה, מפזרים מלח ופלפל ועוטפים באופן רופף בנייר כסף.
אופים עד רך מעט קרמל, על 20 דקות.
בואו מגניב, לסחוט את שיני שום ולהניח בצד. לאחר מגניב, באמצעות הסכין שלך, לקצוץ לתוך משחה.
מערבבים יחד את השום הקלוי, ריקוטה, בזיליקום, רומנו וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה. בעדינות להוסיף את הארטישוקים למחבת הגריל וגריל עד חרוך כראוי, 4 עד 5 דקות בצד, ולאחר מכן להפריש.
בינתיים, טוסט קל באגט, על 5 דקות.
עבור בניית הכריך: לפצל את באגט קלוי לשניים ו schmear כל מחצית עם התפשטות ריקוטה. ואז ערימה על הארטישוקים בגריל. לאחר מכן, מוסיפים את צנוברים קלויים ולבסוף חסה עלה אדום.
לחתוך כדי לשרת את המשפחה והחברים שלך וליהנות עם צד של טוני בנט אולי.