אם אתם מבשלים על האש לעתים קרובות, אתם בוודאי יודעים שמרינדה טובה לוקחת כמעט כל נתח בשר לרמה אחרת. למרות שאפשר בהחלט לזרוק נתח עוף או סטייק על הגריל, כדאי בהחלט להשקיע עוד 30 דקות בהכנת מרינדה כדי להבטיח שהתוצאה הסופית תהיה רכה, עסיסית וטעימה. זקוקים להשראה? המשיכו לקרוא וקבלו מתכוני מרינדה נהדרים שישדרגו כל נתח בשר.
מרינדה טובה יוצרת עישון, ולכן רוב המתכונים שכאן כוללים מרכיב חומצי - כגון חומץ או מיץ ליים - כדי לרכך את הבשר, יחד עם שמן, מלח, סוכר ועשבי תיבול או תבלינים. המרכיבים המדויקים משתנים בהתאם לסוג הבשר ולפרופיל הטעם הסופי שאתם רוצים להשיג. אוסף מתכוני המרינדה שלנו כולל מרינדות לעוף, מרינדות לנתחי בקר שונים ואפילו מרינדות לדגים ופירות ים.
המרינדות המדהימות האלה יגרמו לכם לרצות להדליק את המנגל כל יום!