תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חי-דובדבן אגוזי מלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 130 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו זנגביל טחון, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שוקולד מרי Cherry Cherry חלבון שייק, שעועית ירוקה עם אגוזי מלך קלויים ויניגרט דובדבן מיובש, ו שעועית ירוקה עם אגוזי מלך קלויים ויניגרט דובדבן מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד תבלינים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים סוכר חום, שמן ואגוזים. בעדינות לזרוק ולשפשף אגוזים בתערובת עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מקלות קינמון קצרים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מורחים אגוזי מלך על תבנית אפייה ואופים, הופכים אגוזים באמצע אפייה, עד הזהב אור, 10 עד 15 דקות בסך הכל.