אגרול איטלקי
אגרול איטלקי יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 545 קלוריות. גשו לסופר וקנו נקניק חזיר, בצל, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עגבנייה איטלקית, גלילי גלגל תנופה איטלקיים, ו גלילי קלוברליף איטלקיים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני, בצל מטוגן ופלפל ירוק בשמן.
הסר לקערה בינונית ולהניח בצד. נקניק חום במחבת; לנקז ולשלב עם תערובת בצל.
מוסיפים תרד, גבינות ואבקת שום; מערבבים היטב. למעלה כל עטיפת אגרול עם 3 כפות של תערובת; להפשיל, בעקבות כיוונים על חבילת אגרול.
מחממים שמן 3 עד 4 אינץ ' בטיגון עמוק.
מוסיפים אגרול כמה בכל פעם, ומטגנים עד הזהב.
מגישים חמים עם רוטב פיצה לטבילה.