קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות68
מגזין

אוזו ריפא סלמון.

אוזו ריפא סלמון.
סלמון נרפא אוזו הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1125 קלוריות, 102 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מקריסטינה פרארה יש 3 אוהדים. גשו לסופר וקנו את האוזו של כריסטינה, סלמון נרפא, מיץ לימון, ממולא בדגים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. נסו אוזו ריפא סלמון., שרימפס אוזו נרפא מלח, ו סלמון נרפא בורבון (מתכונים דומים).

מרכיבים

6שרימפס וורידיםאם אתה אוהב דגים כמוני אתה בהחלט אוהב את המתכון הזהאם אתה אוהב דגים כמוני אתה בהחלט אוהב את המתכון הזה6שרימפס וורידיםהוגש תחת: דגים, חדשות, מתכוניםהוגש תחת: דגים, חדשות, מתכונים6שרימפס וורידיםכפית את המרינדה על הדגים, מתבלים את הדגים במלח ופלפל שחורכפית את המרינדה על הדגים, מתבלים את הדגים במלח ופלפל שחור6שרימפס וורידיםמזון ים סנטה מוניקהמזון ים סנטה מוניקה1אוראו ממולאים כפוליםשמיר טרי קצוץשמיר טרי קצוץ1חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים6שרימפס וורידיםכדי להכין מרינדה, להקציף יחד את מיץ לימון, אוזו ודבשכדי להכין מרינדה, להקציף יחד את מיץ לימון, אוזו ודבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה6שרימפס וורידיםבהדרגה לטאטא בשמן זיתבהדרגה לטאטא בשמן זית12 כפיות אבקת שוםאוזו ליקראוזו ליקר6שרימפס וורידיםאוזו ריפא סלמון.אוזו ריפא סלמון.6שרימפס וורידיםסלמון נרפא אוזוסלמון נרפא אוזו6שרימפס וורידיםהאוזו של כריסטינה ריפא סלמון.האוזו של כריסטינה ריפא סלמון.1צביטהקמצוץ של פפריקהקמצוץ של פפריקה6שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםקציצות סלמוןקציצות סלמון10הסלמון הוא סופר קל לעשות וזה לוקח רק דקות כדי לרפאהסלמון הוא סופר קל לעשות וזה לוקח רק דקות כדי לרפא340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה סלמון סשימי ללא עורפילה סלמון סשימי ללא עור1צביטהקמצוץ מלח יםקמצוץ מלח ים2012April 12, RecipesNewsApril 12, RecipesNews1קישוראם ברצונך לרכוש את ספר הבישול קוקארי, הנהאם ברצונך לרכוש את ספר הבישול קוקארי, הנה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת Ema סנטאן עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.