אוכמניות-בלסמי איטי מבשל צלעות חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אוכמניות-בלסמי איטי מבשל צלעות חזיר. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא חלפיניו טחונים, עשן נוזלי מסקיט, ריבת אוכמניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בלסמי & Sorghum איטי לבשל צלעות חזיר עם בטטות, בישול איטי צלעות בלסמיות קצרות, ו צלעות חזיר סיניות בישול איטיות.
יין מומלץ: פינו נואר, שיראז, Zinfandel
פינו נואר, שיראז וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות חזיר. צלעות חזיר וענבים צלויים אחרים עם רטבים מתוקים ומתובלים עובדים היטב עם יינות אדומים אלה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)]()
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.