16 מתכוני חורף מנחמים מושלמים לימים קרים

אין כמו בישול ביתי לבבי כדי לחמם אותך אחרי יום בחוץ במזג אוויר חורפי קר. עדיף, אם זה כבר בסיר, פשוט להשאיר בישול למשך שעה בערך בזמן שאתה מתחמם. זה כאשר מרקים ומנות חמות באמת מראים את תכונות הכוכב שלהם, שכן ההכנה היא בדרך כלל די פשוטה וניתן לבצע את הבישול ללא תזמון מדויק. שקלו להשקיע בסיר איטי כדי שתוכלו באמת לרכך בשרים קשים יותר כמו פסיון ובשר צבי שיכולים להפוך את אכילת החורף להרבה יותר מפתה.

החורף עוסק כולו באינסטינקטים לשרוד את הקור והצורך שלנו לאכול מזון כדי לספק לגופנו חום. הגיע הזמן גם לנצל את מה שמקומי ועונתי. אם אתה יכול, קניית תוצרת מקומית, במיוחד ירקות, לא רק תעזור לקהילה שלך, אלא זה גם אומר שתקבל איכות טובה ואת הטעמים הטובים ביותר.

קייל, כרישה, תרד ודלעת חמאה הם רק חלק מהירקות ששווה לשים לב אליהם בחנויות שלך.

כמו כן, אל תשכח שגם עם כמה תבלינים שנבחרו היטב, מדהים מה אפשר לעשות עם ירקות השורש הפשוטים ביותר. אז הקפידו להוסיף כמה זילוף של פפריקה מעושנת או תבליני קארי.

אפילו תפוח האדמה הצנוע יכול להתעורר לחיים עם קצת דמיון.

מוכר דגים טוב עוזר מאוד גם בחודשי החורף. כשתקרא בפעם הבאה שלט שעשוי לומר 'תפוס היום', היכנס ושאל מהן הקניות הטובות ביותר. סלמון, צדפות וצדפות יכולים להיות זמינים יותר בתקופה זו של השנה.

אני מקווה שתהנו מ'16 מתכוני חורף מנחמים מושלמים לימים קרים' ותמצאו משהו שייתן לכם השראה לבשל משהו קצת מיוחד!