עצה קלאסית אחת היא להשתמש במה שזמין יותר בשוק. זה באמת הכי טוב לקנות ולבשל מזון עונתי. זה, כידוע, זמן מצוין לעופות וגם זמן טוב לבשל נתחי בשר שיעמדו עד שעה בערך בתבשיל או בסיר חם.
עם כמה ממנות החורף האלה, פשוט קוצצים כמה מירקות השורש הנהדרים כמו תפוחי אדמה וגזר כדי לבשל לאט.
בישול בסגנון צרפתי פירושו לפעמים להוסיף שפריץ נדיב של יין לבשר בקר או חזיר אשר מייצר את אותם ניחוחות שאין לעמוד בפניהם במטבח. ודא שיש לך מלאי הגון שתוכל להשתמש בחלק מהמנות הללו. אולי תשקול להכין מנה של ציר עוף ביתי ואז להקפיא לקוביות. זה מאוד פשוט לעשות עם כמה מרכיבים בסיסיים ובאמת יוסיף טעם לכמה מתכונים דשנים.
תסתכל טוב על '10 ארוחות מושלמות כשקר בחוץ', כי אנחנו בטוחים שיש כאן משהו טעים שכולם יוכלו ליהנות ממנו!